ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Τα έργα στο Πολυδένδρι στο επίκεντρο της παρουσίας του Δημάρχου Ωρωπού στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Πολυδενδρίου
Featured

Τα έργα στο Πολυδένδρι στο επίκεντρο της παρουσίας του Δημάρχου Ωρωπού στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Πολυδενδρίου

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης συμμετείχε στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Πολυδενδρίου όπου ενημέρωσε για την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τους επόμενους μήνες στην περιοχή. Συγκεκριμένα:

Στην πρόοδο των εργασιών για την ανακαίνιση και ανακατασκευή του κτιρίου (παλιά ταβέρνα Λόη) που μετατρέπεται σε πολυχώρο που θα φιλοξενεί εκδηλώσεις, αλλά και δράσεις των νέων της περιοχής.

Στην έναρξη των εργασιών αναβάθμισης και ανακατασκευής της παιδικής χαράς, του γηπέδου μπάσκετ/βόλεϊ, των γραφείων και του αύλειου χώρου που φιλοξενεί πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στις ασφαλτοστρώσεις και σημάνσεις μέσα από το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας για το οποίο εντός των ημερών υπογράφεται σύμβαση.

Στην κατάθεση αιτήματος από το Δήμο Ωρωπού για την δημιουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στο Πολυδένδρι που θα λειτουργήσει στο χώρο του κτιρίου της Τοπικής Κοινότητας.

Στην πρόοδο του έργου αποχέτευσης.

Στις απαραίτητες εργασίες για τη λειτουργία του δρομολογίου της αστικής συγκοινωνίας.

Συζητήθηκαν επίσης προτάσεις και προβληματισμοί σχετικά με το χρόνιο πρόβλημα του πάρκινγκ στο κέντρο του Πολυδενδρίου αλλά και αναγκαίες παρεμβάσεις για να βελτιωθεί η καθημερινότητα και η ασφάλεια των πολιτών.

Γιώργος Γιασημάκης Maria Vassilakou ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ #Πολυδένδρι Κωστής Σωτήρχος Ελενη Τοτομη