ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Άρχισε η ανακαίνιση των 38 γηπέδων 5Χ5, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ωρωπού
Featured

Άρχισε η ανακαίνιση των 38 γηπέδων 5Χ5, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ωρωπού

Η παρέμβαση ανακαίνισης και αναβάθμισης σε 38 γήπεδα 5Χ5, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ωρωπού ξεκίνησε και θα προχωρήσει με εντατικούς ρυθμούς. Πρόκειται για γήπεδα που βρίσκονται εντός και εκτός σχολικών χώρων και παιδικών χαρών.

Ανάλογα με τις ανάγκες προβλέπονται ασφαλτοστρώσεις, κατασκευές νέων υποδαπέδων, πλαστικοποιήσεις αγωνιστικών χώρων, τοποθέτηση συνθετικών χλοοταπήτων, βαψίματα, νέες διαγραμμίσεις, τοποθέτηση νέων οργάνων (τερμάτων , μπασκετών, φιλέδων) όπου έχουν υποστεί φθορά από το πέρασμα του χρόνου, νέες περιφράξεις και φωτισμός led όπου απαιτείται.

«Πρόκειται για μια ακόμα προεκλογική μας δέσμευση που υλοποιείται, δίνοντας στην νεολαία μας τους χώρους άθλησης που δικαιούνται προκειμένου να αθλούνται με ασφάλεια και άνεση, όπως ακριβώς ταιριάζει στην εποχή και στις ανάγκες της. Τα 38 γήπεδα βρίσκονται διάσπαρτα σε όλα τα χωριά του Δήμου μας, χωρίς διαχωρισμούς και χωρίς εξαιρέσεις μιας. Το δικαίωμα στην άθληση είναι ενιαίο και αναφαίρετο και ανήκει ισότιμα σε όλους τους πολίτες», δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

Ο Δήμος Ωρωπού Αλλάζει..

Συνεχίζουμε...

https://www.youtube.com/watch?v=WdJAcujqFJY