ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Πανηγυρικός εορτασμός των Αγίων Ισαποστόλων Κωσταντίνου και Ελένης στο Συκάμινο του Δήμου Ωρωπού

Πανηγυρικός εορτασμός των Αγίων Ισαποστόλων Κωσταντίνου και Ελένης στο Συκάμινο του Δήμου Ωρωπού

Στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Συκάμινο του Δήμου Ωρωπού γιορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Ισαποστόλων παρουσία του δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη, σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικών και Τοπικών συμβούλων από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ωρωπού.

Την παραμονή της εορτής τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία, τιμώντας τους Πολιούχους του χωριού. Στον Εσπερινό χοροστάτησαν ιερείς από την ευρύτερη περιοχή, καθώς και απεσταλμένος ιεροκήρυκας του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Μαραθώνος και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλου.

Στη δέηση που πραγματοποιήθηκε κατά την περιφορά της ιερής Εικόνας στους δρόμους του Συκαμίνου, ο Ιερέας της τιμώμενης εκκλησίας, πάτερ Ευάγγελος, ευχαρίστησε από καρδιάς τον Δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη για την στήριξη και το ενδιαφέρον του προς το Συκάμινο, ενώ συνεχάρη ιδιαιτέρως τον αντιδήμαρχο Συκαμίνου Δημήτρη Σαμπάνη και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Θανάση Πολίτη για την πολύτιμη προσφορά και το έργο τους στο χωριό. Στο πέρας της περιφοράς η μπάντα του Δήμου Ωρωπού παιάνισε τον Εθνικό Ύμνο και ακολούθησε το προσκύνημα στην Ιερή Εικόνα των Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Χρόνια Πολλά!

https://www.youtube.com/watch?v=vxz6xdTEbL0