ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο Δήμαρχος Ωρωπού συνεχάρη το Μάκη Μίτα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ΣΚΗΤ στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Καζακστάν

Ο Δήμαρχος Ωρωπού συνεχάρη το Μάκη Μίτα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ΣΚΗΤ στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Καζακστάν

Έχοντας στο στήθος το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής που έγινε στο Αλμάτι του Καζακστάν ο Μάκης Μίτας συνοδευόμενος από τον πατέρα του Σώζο πέρασε το κατώφλι του Δημαρχείου Ωρωπού όπου τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης.

Με συγκίνηση και θαυμασμό ο δήμαρχος Ωρωπού υποδέχτηκε τον Ωρωπιώτη σκοπευτή που με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ολυμπιακό αγώνισμα του σκητ δόξασε την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα του τον Ωρωπό. «Συγχαρητήρια παλικάρι μου. Μας έκανε και πάλι υπερήφανους. Χίλια μπράβο απ΄ όλους τους δημότες του Δήμου μας», είπε αρχικά ο Γιώργος Γιασημάκης και ζήτησε να δει από κοντά το χρυσό μετάλλιο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε ξαναπιάσει ένα χρυσό μετάλλιο σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Μακάρι να προκριθείς και στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να ρίξουμε τα τείχη του Δήμου μας στην επιστροφή σου».

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΕ

«Δάσκαλε συγχαρητήρια για το παιδί. Είμαστε διπλά περήφανοι. Είμαστε ευγνώμονες για ότι έχει προσφέρει η οικογένεια σας στον τόπο μας», συμπλήρωσε ο Γιώργος Γιασημάκης προς τον πατέρα του Μάκη Μίτα τον οποίο είχε φιλόλογο του στο Γυμνάσιο.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Ο Μάκης Μίτας πληροφόρησε τον δήμαρχο πως μετά από αυτό το χρυσό μετάλλιο ανέβηκε στην 4η θέση της παγκόσμιας κατάταξης στο αγώνισμα του σκητ. Αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και σε αυτή την αποστολή στο Καζακστάν, στη δαπανηρή προετοιμασία λόγω των ακριβών υλικών της προπόνησης (κυρίως σφαίρες) αλλά και στις κοστοβόρες αποστολές που χρειάζονται για να μπορέσει να βρίσκεται μέσα στην ελίτ του αγωνίσματος για να προσδοκά μετάλλια αλλά και τον υπέρτατο στόχο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Ο Γιώργος Γιασημάκης υποσχέθηκε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε στο μέτρο του δυνατού να συνδράμει ο Δήμος Ωρωπού στην προσπάθεια του τεράστιου αθλητή που αποτελεί πρότυπο αθλητή και οικογενειάρχη.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ 17-18 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ο Μίτας προσκάλεσε τον δήμαρχο αλλά και όλους τους συμπολίτες του στην κορυφαία διοργάνωση του Grand Prix που θα γίνει το σκοπευτήριο της Μαλακάσας 17-18 Ιουνίου και έκανε κάλεσμα στους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους για να γνωρίσουν το Ολυμπιακό άθλημα της σκοποβολής. «Είμαι πολύ χαρούμενος από το ενδιαφέρον του δημάρχου. Με τιμάει και μαζί με τη στήριξη της ομοσπονδίας, της ΕΟΕ και των ανθρώπων που με στηρίζουν μου δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω», είπε ο Μάκης Μίτας.

https://www.youtube.com/watch?v=kUFblx4dxIE

https://www.tiktok.com/@orop.../video/7237123765371424026...

Γιώργος Γιασημάκης Δήμος Ωρωπού Municipality of Oropos Mitas Makis Sozos Mitas #Σκοποβολή #Μαλακάσα #Χρυσό #Μετάλλιο