ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των παιδιών δημοτικού του Δήμου Ωρωπού στους αγώνες στίβου στο στάδιο Σκάλας  Ωρωπού

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των παιδιών δημοτικού του Δήμου Ωρωπού στους αγώνες στίβου στο στάδιο Σκάλας Ωρωπού

Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών απ΄όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ωρωπού διοργανώθηκαν με επιτυχία από την Κ.Ε.Δ.Ω. αγώνες στίβου στο στάδιο της Σκάλας Ωρωπού οι οποίοι λόγω της πανδημίας είχαν ματαιωθεί.

Τα παιδιά συμμετείχαν στα αγωνίσματα των 50μ. Α και Β τάξης, στο μήκος, στις ρίψεις (vortex), στα 60μ. Ε και ΣΤ τάξης, 400μ. Α και Β τάξης, 500μ. Γ και Δ τάξης και 800μ. Ε και ΣΤ τάξης.

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν παρέλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο, τα τρία πρώτα κορίτσια και τα τρία πρώτα αγόρια σε κάθε κατηγορία έλαβαν δίπλωμα συμμετοχής και η πρώτη και ο πρώτος κάθε κατηγορίας πήρε και συμβολικά και ένα κύπελλο.

Οι χρόνοι και οι επιδόσεις δεν είχαν καμία σημασία μπροστά στη συμμετοχή και στη χαρά των παιδιών που είχαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουν τα βασικά αγωνίσματα του στίβου, να διασκεδάσουν και να επικοινωνήσουν και κυρίως να χαρούν με την ψυχή τους τους αγώνες παρουσία των γονέων τους. Εντούτοις ορισμένα παιδιά σημείωσαν αξιοπρόσεκτες επιδόσεις δείγμα ότι σε όλη την επικράτεια του Δήμου Ωρωπού υπάρχουν ταλέντα τα οποία με την σωστή καθοδήγηση και φροντίδα θα μπορέσουν να αποτελέσουν το μέλλον του στίβου στην περιοχή μας.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΩ Άγγελος Χατζηιωάννου ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς τους για τη μεγάλη συμμετοχή. Υποσχέθηκε πως τόσο η Κ.Ε.Δ.Ω. όσο και συνολικά η Δημοτική Αρχή θα στηρίξουν ανάλογες πρωτοβουλίες ενόψει μάλιστα και της προγραμματισμένης αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του σταδίου.

Ο ίδιος έκανε και την απονομή σε νικήτριες και νικητές των αγωνισμάτων. Απονομές έκαναν επίσης ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Ευάγγελος Ηλιάσκος, ο πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Παναγιώτης Κιούσης, ο πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Λούπης και μέλη της αντιπολίτευσης.

Την παράσταση έκλεψαν οι εθελοντές της Κ.Ε.Δ.Ω., ενώ η γιατρός Αθηνά Γρέκα για μία ακόμα φορά αφιλοκερδώς πρόσφερε ιατρικές υπηρεσίες και ιατρικές συμβουλές σε παιδιά και γονείς. Το ασθενοφόρο του Δήμου Ωρωπού είχε συνεχή παρουσία κατά την διάρκεια των αγώνων ενώ ο εκπαιδευτικός και γυμναστής του Γ.Α.Σ. Ωρωπού Βάιος Αργύρης είχε την ευθύνη του αγωνιστικού τμήματος.

https://www.youtube.com/watch?v=vGl6MceCkqw

Γιώργος Γιασημάκης Δήμος Ωρωπού Municipality of Oropos ΚΕΔΩ - Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού #στίβος