ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
GRAND PRIX ΜΑLAKASAS: Παγκόσμιο ραντεβού αστέρων στο σκοπευτήριο Μαλακάσας

GRAND PRIX ΜΑLAKASAS: Παγκόσμιο ραντεβού αστέρων στο σκοπευτήριο Μαλακάσας

GRAND PRIX ΜΑLAKASAS: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΜΙΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΝΑΣΕΡ ΑΛ ΑΤΙΓΙΑΧ

Ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους φιλάθλους και ειδικά του δημότες του Δήμου Ωρωπού απευθύνει ο Μάκης Μίτας για να παρακολουθήσουν το παγκόσμιο ραντεβού των αστέρων στη σκοποβολή. Το διήμερο 17-18 Ιουνίου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Μαλακάσας θα γίνουν οι αγώνες του 2ου GRAND PRIX ΜΑLAKASAS με τη συμμετοχή 50 κορυφαίων σκοπευτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεταξύ αυτών ο φορμαρισμένος Μάκης Μίτας που πρόσφατα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καζακστάν αλλά και ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και παγκόσμιος πρωταθλητής και κυπελλούχος Νάσερ Αλ Ατιγιάχ από το Κατάρ.

«Η παρουσία του Νάσερ Αλ Ατιγιάχ σε διοργάνωση στην Ελλάδα είναι από μόνη της ένα τεράστιο γεγονός για το άθλημα μας. Είμαι σε καλή κατάσταση, κάνω σκληρές προπονήσεις και στοχεύω σε μία διάκριση στην έδρα μου. Απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους και ειδικά στους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στο όμορφο σκοπευτήριο μας εδώ στη Μαλακάσα. Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουν τις όμορφες εγκαταστάσεις και να μάθουν τα μυστικά της σκοποβολής», δήλωσε ο Μάκης Μίτας.

Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη και η πρόσβαση στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας είναι περίπου στο μέσον της διαδρομής της λεωφόρου Μαλακάσας - Σκάλας Ωρωπού.