ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αττική: Ένας τραυματίας από φωτιά σε διαμέρισμα στους Αγίους Αποστόλους Ωρωπού

Αττική: Ένας τραυματίας από φωτιά σε διαμέρισμα στους Αγίους Αποστόλους Ωρωπού

Συναγερμός τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στον Ωρωπό.

Ένας άνδρας τραυματίστηκε και ένα σπίτι καταστράφηκε από πυρκαγιά που ξέσπασε 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 29 Ιουνίου στην παραλία των Αγίων Αποστόλων Καλάμου του Δήμου Ωρωπού.

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα των δυνάμεων του Κλιμακίου Καλάμου, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού, της Εθελοντικής ομάδας Πυρασφάλειας Αφιδνών (ΣΕΑΔ), αλλά και γειτόνων απέτρεψαν τα χειρότερα και περιόρισαν τη φωτιά να μην εξαπλωθεί σε γειτονικά σπίτια και επιχειρήσεις στο κέντρο των Αγίων Αποστόλων. Ένας άνδρας περίπου 40 ετών δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το Ασθενοφόρο του Δήμου Ωρωπού που έφτασε άμεσα στο σημείο.

Είναι άνδρας είναι καλά στην υγεία του αλλά βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς δυστυχώς το σπίτι του καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά.

Συγχαρητήρια στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλάμου, της Πολιτικής Προστασίας, της ΣΕΑΔ, στο πλήρωμα του Δημοτικού Ασθενοφόρου αλλά και στους πολίτες που βοήθησαν τα μέγιστα.

Δήμος Ωρωπού Πολιτική Προστασία Δήμος Ωρωπού - Civil Protection Municipality of Oropos Πολιτική Προστασία Δήμος Ωρωπού Γιασημάκης Γιώργος Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας