ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Δημήτρης Βιλτανιώτης: Θα συνεχίσουμε ανεξάρτητοι από κομματικούς κηδεμόνες, τον αγώνα και την πορεία μας.

Δημήτρης Βιλτανιώτης: Θα συνεχίσουμε ανεξάρτητοι από κομματικούς κηδεμόνες, τον αγώνα και την πορεία μας.

Απάντηση  σχετικά με το δημοσίευμα που αναρτήσαμε, για την υποψηφιότητά του κυρίου θεοδωρακόπουλου στον Ωρωπό, μας απέστειλε ο κ. Βιλτανιωτης, ο οποίος θα συνεχίσει ανεξάρτητος από κομματικούς κηδεμόνες, 

Η δήλωση του:

Ο συνδυασμός "Ενωτική Πορεία" που θα συμμετάσχει στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 στον Δήμο Ωρωπού, από την πρώτη στιγμή πρέσβευε και θα συνεχίσει να πρεσβεύει μια υπερκομματική προσπάθεια ανθρώπων που αγαπούν τον Ωρωπό και θέλουν να κάνουν τον τόπο τους καλύτερο. Η φιλοσοφία της "Ενωτικής Πορείας", όπως ακριβώς δηλώνει και το όνομα του συνδυασμού, θέλει να ενώσει δυνάμεις κάτω από ένα κοινό όραμα, δίχως κομματικές ταμπέλες και κομματικά συμφέροντα.

Ως υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού, συμμετείχα σε συζητήσεις με πολλούς φορείς, ομάδες και συλλόγους από τον τόπο μας, τείνοντας πάντα χείρα συνεργασίας προς ανθρώπους που οραματίζονται έναν σύγχρονο Ωρωπό, από όποιο κόμμα και αν προέρχονται. Έτσι, συμμετείχα και σε συζητήσεις με ομάδα μελών από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως συμμετείχα και σε συζητήσεις με ομάδες και άλλων πολιτικών κομμάτων του δημοκρατικού φάσματος, πιστός στην φιλοσοφία της "Ενωτικής Πορείας" για τον Δήμο του Ωρωπού.

Ο αγώνας της "Ενωτικής Πορείας" είναι υπερκομματικός. Στην πορεία μας αυτή τείνουμε χείρα συνεργασίας προς κάθε δημότη του Ωρωπού, με μόνη προϋπόθεση να προτάσει πρώτα το όραμα για τον Ωρωπό και όχι ατομικά ή κομματικά συμφέροντα. Έτσι, ενωτικά, χωρίς ταμπέλες και διαχωρισμούς θα συνεχίσουμε ανεξάρτητοι από κομματικούς κηδεμόνες, τον αγώνα και την πορεία μας.

Δημήτρης Βελτανιώτης
Επικεφαλής της "Ενωτικής Πορείας"
Υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού