ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΜΠΕΣΚΑ» Καλάμου γιόρτασε τα 40 χρόνια από την ίδρυση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΜΠΕΣΚΑ» Καλάμου γιόρτασε τα 40 χρόνια από την ίδρυση

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Καλάμου Αττικής (ΜΠΕΣΚΑ) γιόρτασε τα 40 χρόνια από την ίδρυση του μέσα από δρώμενα που έγιναν το διήμερο 14-15 Ιουλίου και κορυφώθηκαν με την εκδήλωση στην πλατεία του Καλάμου παρουσία του δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη, σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, προέδρων και μελών Τοπικών Συμβουλίων, Συλλόγων και φορέων καθώς και ανθρώπων που έπαιξαν ρόλο στην πορεία του ΜΠΕΣΚΑ.

Ο πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Λίγγρος έκανε ιστορική αναδρομή του συλλόγου και στην προσφορά του στον τόπο, ενώ η πρόεδρος του Δ.Σ. Νότα Γιάγκου Θεοδωροπούλου του επέδωσε αναμνηστική πλακέτα και αναφέρθηκε αναλυτικά στις διοικήσεις του Συλλόγου και στο έργο τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον Αναστάσιο Τσάκα ως αμισθί δασκάλου της Βυζαντινής μουσικής και του αποδόθηκε τιμητική πλακέτα.

Ο δήμαρχος Ωρωπού στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου. Αναφέρθηκε στη σημασία του υπό κατασκευή Πολιτιστικού Κέντρου Καλάμου που θα δώσει ώθηση στους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής και ευχήθηκε

καλή επιτυχία

στον ΜΠΕΣΚΑ.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί πό τα επιμορφωτικά τμήματα του Συλλόγου, συνοδεία της ζωντανής ορχήστρας του Γιάννη Τούσια με τους Παναγιώτη Σδούκο, Βασίλης Αντωνίου, Κωνσταντίνο Χρυσικόπουλο, Ιωάννη Τούσια, Γιώργο Καρελιώτη.

Δήμος Ωρωπού Γιασημάκης Γιώργος #ΜΠΕΣΚΑ