ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Συγκινητική παράσταση «ΕΝΑ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΥ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΤΗ ΧΩΡΑ» στην ημέρα αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Συγκινητική παράσταση «ΕΝΑ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΥ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΤΗ ΧΩΡΑ» στην ημέρα αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Η θεατρική ομάδα Actista μάγεψε το κοινό του Ωρωπού στην παράσταση «Ένα Μονόγραμμα στου Άξιον Εστί τη χώρα» που έδωσε στις Παλαιές Φυλακές Ωρωπού με αφορμή της επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα το 1974.

Εξαιρετική σκηνοθεσία από το Νίκο Σταματόπουλο, δυνατοί μονόλογοι, εξαιρετικές ερμηνείες, συγκινητικός στα φωνητικά ο νεοπαλατιανός Γιώργος Φερμελέτζης. Το έργο είναι βασισμένο πάνω στα αριστουργήματα του Οδυσσέα Ελίτη «Μονόγραμμα» και «Άξιον Εστί».

Πριν την έναρξη της παράστασης ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Ηλιάσκος αναφέρθηκε στη σημασία της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ενώ ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Άγγελος Καλύβας αναφέρθηκε στην επιλογή της συγκεκριμένης παράστασης καθώς έδωσε δυνατά και επίκαιρα μηνύματα για τη Δημοκρατία, το προσφυγικό, την αδελφοποίηση των λαών και τις αξίες που τους ενώνουν. Τη συναυλία παρακολούθησαν μέλη της Δημοτικής Αρχής, του Δημοτικού Συμβουλίου, τοπικοί σύμβουλοι, μέλη συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου που χειροκρότησε τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της παράστασης.

Δήμος Ωρωπού Γιασημάκης Γιώργος Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Ωρωπού