ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Μοναδικός Γιάννης Ζουγανέλης συγκίνησε το κοινό στις Παλαιές Φυλακές Ωρωπού

Μοναδικός Γιάννης Ζουγανέλης συγκίνησε το κοινό στις Παλαιές Φυλακές Ωρωπού

Ο Γιάννης Ζουγανέλης καθήλωσε το κοινό στις παλαιές Φυλακές Ωρωπού δίνοντας μοναδική παράσταση «Καιρός για Αγάπες και Αγκαλιές». Με το πηγαίο χιούμορ του, την αστείρευτη σάτιρα και τον αυτοσαρκασμό σκόρπισε κέφι και ενθουσιασμό στο πιστό κοινό του που τον αποθέωσε σε μία από τις πιο όμορφες βραδιές του πολιτιστικού προγράμματος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ωρωπού.

Την παράσταση παρακολούθησαν εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης από καρδιάς αναφέρθηκε στον όμορφο τόπο μας, στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για να τον αναβαθμίσει αλλά και για τη θερμή υποδοχή του κοινού. Στο τέλος της παράστασης φωτογραφήθηκε με όλους τους φίλους και θαυμαστές του.

Κορυφαία στιγμή η πρόσκληση επί σκηνής του μουσικού, ηθοποιού και συγγραφέα Χρήστου Κάλοου ο οποίος μένει στο Συκάμινο και συγκίνησε τους πάντες με την ερμηνεία του «Μάνα μου Ελλάς» του Νίκο Γκάτσου μελοποιημένο από τον Σταύρο Ξαρχάκο. Οπως αποκάλυψε ο Χρήστος Κάλοου στις 26 Αυγούστου στο φεστιβάλ κινηματογράφου στο Λονδίνο θα προβληθεί η cult ταινία «Μινόρε» όπου πρωταγωνιστεί ο ίδιος και ο Ζουγανέλης που κάνει τον παπά.

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου σειρά έχει η Γκαλά Όπερας αφιερωμένη στη Μαρία Κάλας (ώρα έναρξης, 21:00, στο παλιό Δημοτικό απέναντι από τον Άγιο Ανδρέα - είσοδος ελεύθερη).

https://www.youtube.com/watch?v=IW5YWuB6oZA

Γιώργος Γιασημάκης Δήμος Ωρωπού Municipality of Oropos Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Ωρωπού ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ Αγγελος Καλυβας