ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Μια πολυδιαφημιζόμενη συγκέντρωση  στο δήμο Ωρωπού που κατέληξε σε φιάσκο

Μια πολυδιαφημιζόμενη συγκέντρωση στο δήμο Ωρωπού που κατέληξε σε φιάσκο

Την διαφήμιζαν για μέρες διάφορα ετερόκλητα στελέχη.Μιλούσαν για μια εκδήλωση που θα αφήσει εποχή και θα αλλάξει την διαδικασία των εκλογών στον Δήμο Ωρωπού.

Έλεγαν μάλιστα πως με την ανακοίνωση των ονομάτων θα προκληθεί σεισμός και οι αντίπαλοι θα απογοητευτούν.

Σήμερα λοιπόν αποδείχτηκε πως όλα αυτά ήταν μια παραφουσκωμένη κακόγουστη φάρσα,που προφανώς γυρίζει μπούμερανγκ σε αυτούς που ερήμην του λαού του Ωρωπού, σχεδιάζουν στο παρασκήνιο με μοναδικό κριτήριο τα προσωπικά τους συμφέροντα και τις δικά τους κέρδη.

Μία συγκέντρωση άτονη, γυμνή από κόσμο, χωρίς παλμό, χωρίς προοπτική.

Ένας επικεφαλής που ξεκίνησε κουρασμένος και σε καμία περίπτωση δεν έπεισε ακόμα και αυτούς που είναι αναγκασμένοι από τις καταστάσεις να πειστούν,μιας και έχουν φτάσει σε πολιτικό αδιέξοδο.

Ένας αρχηγός πιόνι, αυτών που ψάχνουν σωσίβιο.

Είναι απόλυτα φανερό πως είναι αδύνατο να δημιουργηθεί μια υγιής πολιτική παράταξη,με μοναδικό κίνητρο την ανατροπή του υπάρχοντος Δημάρχου, χωρίς καμία προγραμματική παρέμβαση, χωρίς πλάνο και χωρίς σαφές σχέδιο.

Ενώθηκαν μέσα στην κοινή τους πολιτική απομόνωση, προκειμένου να παλέψουν να σωθούν από την διαφαινόμενη πολιτική τους καταδίκη.

Ποιοί? Αυτοί που διοίκησαν, αποδείχτηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου, οδήγησαν τον Δήμο στην διάλυση και σήμερα ψάχνουν τρόπο να επανέλθουν από την πίσω πόρτα.

Και βρήκαν τον χρήσιμο "μπροστινό" στο προσώπου αλλού ενός αποτυχημένου πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα γιαλαντζι,με ολίγο από Καμένο.

Ο λαός του Ωρωπού βέβαια, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, έχει δεί τι έχει συντελεστεί αυτή την τετραετία και τι είναι προγραμματισμένο και διασφαλισμένο και θα δώσει την απάντηση του στην κάλπη.

a_a11e7.jpeg