ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Τα παιδιά του Δήμου Ωρωπού έγιναν μια μεγάλη και δυνατή παρέα στο καλοκαιρινό CAMP της K.E.Δ.Ω.

Τα παιδιά του Δήμου Ωρωπού έγιναν μια μεγάλη και δυνατή παρέα στο καλοκαιρινό CAMP της K.E.Δ.Ω.

Mετά τα χρόνια της καραντίνας ο θεσμός των «Καλοκαιρινών Camp» επέστρεψε δυναμικά υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ωρωπού.

Πάνω από 200 παιδιά και οι οικογένειες τους ωφελήθηκαν από το πρόγραμμα των δύο περιόδων στα τρία camp που έγιναν στον Αυλώνα, στο Καπανδρίτι και στον Ωρωπό ώστε να εξυπηρετηθούν γεωγραφικά όλες οι Δημοτικές Ενότητες.

Η αποχαιρετιστήρια γιορτή ήταν η κορύφωση των όμορφων εμπειριών που πήραν τα παιδιά και έγινε στον Αυλώνα στο πανέμορφο Βιωματικό Θεματικό Πάρκο «Μια φορά κι έναν καιρό – THE GREEKS», ιδιοκτησίας του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Ανδρέα Λέκκα.

Τα παιδιά, παρέα με τους εκπαιδευτικούς του Camp, γνώρισαν τη φάρμα, έπαιξαν, διασκέδασαν, δοκίμασαν τις αγαπημένες τους λιχουδιές, αντάλλαξαν ευχές για «καλό καλοκαίρι» και έδωσαν ραντεβού με τους φίλους τους το Σεπτέμβρη στο πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής σεζόν. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τα παιδιά των άλλων camp και να δημιουργήσουν νέες δυνατές φιλίες στα πιο τρυφερά τους χρόνια.

Δραστηριότητες όπως θεατρικό παιχνίδι, μουσική, μουσικοκινητική, ζωγραφική και αθλοπαιδιές, διατήρησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών, ενώ για τη νέα σεζόν υπάρχουν ιδέες των εκπαιδευτικών για να μπουν και νέες δραστηριότητες όπως Καραγκιόζης, συμβουλές από γιατρούς, από ανθρώπους της πολιτικής προστασίας και επιστήμονες που ασχολούνται με το περιβάλλον, τα αδέσποτα, εκδρομές στα εμβληματικά και ιστορικά σημεία του Δήμου όπως το Αμφιαράειο, οι Παλαιές Φυλακές, η λιμνοθάλασσα, οι τεχνητές λίμνες Μαραθώνα, Μπελέτσι κ.α.

Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. Άγγελος Χατζηιωάννου μετέφερε χαιρετισμό του δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη, ευχαρίστησε όλους τους γονείς και τα παιδιά που δήλωσαν συμμετοχή. Ευχαρίστησε επίσης τις εκπαιδευτικούς και τους εκπαιδευτικούς διαβεβαιώνοντας πως θα μελετηθούν, τα κοστολογηθούν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες θα υλοποιηθούν όλες οι προτάσεις τους ώστε ο θεσμός να έχει ακόμα περισσότερες δραστηριότητες και εκδρομές για τα παιδιά.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν:

Στον Αυλώνα: Αθανασία Βόγλη, Αναστασία Παπακωνσταντίνου, Θοδωρής Πάντος, Σωτήρης Πάντος, Στέλλα Νικολάου.

Στο Καπανδρίτι: Γιώτα Γεωργοπούλου, Ρούλα Τερζήμπαση, Μαρία Ανδρή, Δημήτρης Νάζος, Γιώργος Βόλης.

Στον Ωρωπό: Κωνσταντίνα Χάνδρου, Μάρω Λέφα, Κυριακή Ιωακείμ, Μαγδαλινή Τσακάλη, Στράτος Χατζηπέτρου.

https://www.youtube.com/watch?v=HuZXCiB1z_E

Δήμος Ωρωπού Γιασημάκης Γιώργος ΚΕΔΩ - Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού