ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Κορυφαίοι κινέζοι επιστήμονες βρέθηκαν στις Αφίδνες

Κορυφαίοι κινέζοι επιστήμονες βρέθηκαν στις Αφίδνες

Αντιπροσωπεία διακεκριμένων επιστημόνων του Πανεπιστημίου Ανχούι της Κίνας επισκέφθηκαν τις Αφίδνες του Δήμου Ωρωπού μετά από πρόσκληση του γνωστού γυναικολόγου Κωνσταντίνου Πάντου, αντιπρόεδρου του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών με παγκόσμια εμπειρία στον τομέα της Αναπαραγωγής. Παραχωρήθηκε δείπνο εργασίας στο «Λακκαγκίνι» παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη και εκλεκτών προσκεκλημένων από τον ιατρικό χώρο.

Η επίσκεψη της Κινέζικης αντιπροσωπείας εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας της πρωτοποριακής κλινικής Genesis, του Κωνσταντίνου Πάντου, με το κινέζικο πανεπιστήμιο του Ανχούι, για θέματα που αφορούν την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η αντιπροσωπεία των Κινέζων επιστημόνων έμεινε εντυπωσιασμένη από τον τόπο και τη φιλοξενία και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους των αρμοδίων υπουργείων με αντικείμενο την ανταλλαγή επιστημονικών γνώσεων αλλά και του ενδεχομένου επενδύσεων στον τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης που θα ανοίξει νέους ορίζοντες για τον ιατρικό τομέα που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τη χώρα μας.

Δήμος Ωρωπού Γιασημάκης Γιώργος #Αφίδνες #Κίνα