ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ως που θα φτάσεις το θράσος σου Γιάννη Μπουλέκο;

Ως που θα φτάσεις το θράσος σου Γιάννη Μπουλέκο;

Είναι τελικά κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι βασιζόμενοι στην εγκράτεια και στην ανοχή της κοινωνίας θεωρούν πως μπορούν να λένε και να γράφουν ότι θέλουν, χωρίς αιδώ, χωρίς ντροπή, χωρίς τσίπα.Ένας από αυτούς ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ωρωπού και πρώην υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΎΡΙΖΑ Γιάννης Μπουλέκος.

Ένα άτομο το οποίο έχει ισοπεδώσει κάθε έννοια πολιτικής λογικής και έχει επιδοθεί σε ένα ατελείωτο παιχνίδι πολιτικής ξεφτίλας, αδιαφορώντας για τις συνέπειες και προσβάλλοντας όσους ανθρώπους τον ψήφισαν στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

Ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος λοιπόν, έφτασε στο σημείο να φωτογραφηθεί με υπερηφάνεια με τον άνθρωπο που καθυβριζε εδώ και πολλά χρόνια,με απίστευτους χαρακτηρισμούς, όπου το κλέφτης ήταν το λιγότερο, και μάλιστα να βάλει σαν τίτλο, όταν συναντιούνται τα βουνά.

Προφανώς θα του έχει ζητήσει συγνώμη για όσα του καταμαρτυρούσε...

Απόψε βέβαια κάνοντας χρήση της πιο αισχρής προπαγάνδας έπεσε σε ακόμα μεγαλύτερο ολισθημα.

Βγήκε με δακρύβεκτο κείμενο, δήθεν πενθωντας για τα θύματα του Θεσσαλικού κάμπου και αφού μετονόμασε την απλή κλειστή συγκέντρωση των υποψηφίων του Συνδυασμού Συνεργασία Ευθύνης σε πάρτυ, ηθελημένα και με προφανή δόλο, έριξε και πάλι κατηγορίες και ψέματα προς κάθε κατεύθυνση, επικαλούμενος την εθνική τραγωδία.

Ξέχασε βέβαια να αναφέρει πως ο δικός του συνδυασμός έκανε αυτή την εκδήλωση πριν 3 μέρες, όταν ακόμα το ζήτημα των καταστροφών της Θεσσαλίας ήταν εν εξελίξει και πολύ πρόσφατο και απειλητικό, χωρίς βέβαια κάποιος να ασχοληθεί με την ίδια μικροπρεπεια και να βγεί να το καταγγείλει,αν και ήταν γνωστό σε όλους.

Τι να πει όμως ένας άνθρωπος που όπως καταγγελουν πολλοί συμπολίτες του,δεν είναι συνεπης στις συναλλαγές του και έχει και την τάση να "δαγκώνει", όπου βρει την ευκαιρία;

Τι να μας πει ένας άνθρωπος που συμμαχεί ακόμα και με τον διάβολο προκειμένου να αποκομίσει προβολή και πολιτικά οφέλη;

Τι να μας πει και ποιος να τον πιστέψει.

Τον έχει πειράξει προφανώς το ότι ο Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης γνωρίζοντας το ποιόν του δεν δέχτηκε πριν την κατάρτηση των συνδυασμών ούτε καν να τον συναντήσει, παρά τις αγωνιώδης και συνεχής προσπάθειες του.

Αξιοπερίεργη βέβαια και καταδικαστέα και η συμπεριφορά του αρχηγού του συνδυασμού του και συνοδοιπόρου του στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Κιούση,που δεν του μαζεύει τα λουριά, αφήνοντας τον να ασχημονει και δείχνοντας ότι μάλλον είναι σύμφωνος και συμετοχος σε όλα αυτά τα επικίνδυνα αλλά και φαίδρα ατοπήματα.

Πραγματικά τέτοιου είδους πολιτικά ανθρωποειδή,σαν τόν Μπουλεκο,προσβάλουν την κοινωνία μας και υποβιβάζουν και την πολιτική, αλλά και την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.

Οι πολίτες τον ξέρουν,τον έχουν αξιολογήσει πολλές φορές και αναμένουν την Εκλογική αναμέτρηση του Οκτώβρη για να τον μαυρίσουν για άλλη μία φορά.