ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αυτά ετοιμάζει για το Καπανδρίτι το δίδυμο Μπουλέκου-Κιούση

Αυτά ετοιμάζει για το Καπανδρίτι το δίδυμο Μπουλέκου-Κιούση

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την προηγούμενη ανάρτηση μας που περιγραφαμε ένα μικρό μέρος των κατορθωμάτων του πρώην υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  και νυν υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Ωρωπού Γιάννη Μπουλεκου και νέες καταιγιστικές καταγγελίες φτάνουν καθημερινά στην στήλη μας.

Ένας πραγματικά απίστευτος τύπος που χρησιμοποιεί κάθε μέσον προκειμένου να παραπλανήσει τους συμπολίτες του και να πετύχει τον στόχο του,που δεν είναι άλλος από το να πιάσει ένα πόστο και μέσα από αυτό να προσπαθήσει να χορτάσει τις απίστευτες οικονομικές του ορέξεις.

Βλέπεις είναι πολλά τα ανοίγματα, πολλά τα δανεικά και ο χρόνος λιγοστεύει.

Μας καταγγελουν λοιπόν πως καθημερινά ιδιαίτερα στο χωριό του το Καπανδρίτι μιλώντας με ανθρώπους που θεωρεί δικούς του, πανηγυρίζοντας για την μη Συμμετοχή Βελτανιώτη,τους λέει πως τώρα είναι η ευκαιρία να βάλει το Καπανδρίτι και τους κατοίκους του στο χέρι και να τιμωρήσει όσους τόσα χρόνια χλεύαζαν και υποτιμούσαν την οικογένεια του.

Αναφέρει μάλιστα πως όλα αυτά έχουν ήδη σχεδιαστεί με τον επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρη Κιούση , με τον οποίο τους ενώνει η κοινή πορεία τους στον ΣΥΡΙΖΑ και η κοινή τους πορεία ως υποψήφιοι βουλευτές.

Λέει λοιπόν στους φίλους του,πως μαζί με τον Κιούση θα επαναφέρουμε τις ισορροπίες στο Καπανδρίτι και θα κατατάξουμε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

Είναι τόση η χαρά του που δεν υπάρχει η παράταξη Βελτανιώτη που πραγματικά δεν μπορεί να κρατηθεί, παρότι έχει πάρει σαφείς εντολές από τον Κιούση,για χαμηλούς τόνους και για δείγματα συμπαράστασης, μέχρι το βράδυ των εκλογών.

Μετά, όπως λένε και οι δύο μαζί, επειδή θεωρούν πως θα κερδίσουν,θα τους εξηγήσουμε το όνειρο.

Ταυτόχρονα έχει διαμυνήσει προς όλες τις κατευθύνσεις των κάθε λογής πιστωτών του,να κάνουν λίγη υπομονή,μιας και το Δημοτικό Ταμείο πλησιάζει και θα αποπληρωθούν όλοι μέχρι δεκαρας.

Φανταστείτε τι πάρτυ ετοιμάζεται.

Ευτυχώς που όλα αυτά δεν θα δοθεί η ευκαιρία σε αυτό το δίδυμο που κατάγεται από τον βαθύ χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, να τα πραγματοποιήσει,μιας και ο λαός του Καπανδριτίου ξέρει τι σημαίνει Μπουλέκος και τι καταστροφή θα σημάνει για το χωριό τους η παραμονή στην εξουσία,έστω για μια μέρα ενός τέτοιου συνοθυλεύματος.........

1_2ce83.jpeg