ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας από τα παιδιά του Καπανδριτίου

Μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας από τα παιδιά του Καπανδριτίου

Τα νιάτα του Καπανδριτίου του Δήμου Ωρωπού έστειλαν χριστουγεννιάτικο μήνυμα μέσα από την όμορφη και πρωτότυπη εορταστική εκδήλωση που έγινε στην πλατεία του χωριού με τη συμμετοχή όλων των πολιτιστικών και εξωραϊστικών συλλόγων της περιοχής. Τα φώτα στην στολισμένη πλατεία άναψαν συμβολικά και τα παιδιά τραγούδησαν και χόρεψαν κλασσικά χριστουγεννιάτικα έργα αποσπώντας τα χειροκρότημα του κοινού.

Ο αντιδήμαρχος Καπανδριτίου Μιχάλης Ντάσης απηύθυνε εορταστικό χαιρετισμό και ευχές για υγεία και προκοπή στο Καπανδρίτι και στο Δήμο Ωρωπού παρουσία Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων τοπικών Δημοτικών Κοινοτήτων, εκπροσώπων συλλόγων, ενώ η μπάντα του Δήμου Ωρωπού παιάνισε τα Κάλαντα και εορταστικές μελωδίες.

Συμμετείχαν τα Χοροπατήματα Καπανδριτίου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου, Εξωραϊστικός Σύλλογος Μικροχωρίου, Σχολή Χορού «Εν χορώ» και η χορωδία του ΚΑΠΗ Καπανδριτίου. Η ομάδα Μαγειρικής Καπανδριτίου είχε μεριμνήσει για την προσφορά κερασμάτων και ζεστού κρασιού, ενώ στο χριστουγεννιάτικο bazzar κυριάρχησαν όμορφες δημιουργίες των παιδιών.

Χρόνια Πολλά από το Καπανδρίτι. Καλή Χρονιά!