ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Φωτίστηκε το χριστουγεννιάτικο χωριό του Ωρωπού

Φωτίστηκε το χριστουγεννιάτικο χωριό του Ωρωπού

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Ωρωπού άνοιξε και εφέτος τις πύλες του και περιμένει μικρούς και μεγάλους από κάθε γωνιά του Δήμου Ωρωπού και όχι μόνο.

Σε μία όμορφη γιορτή που έγινε παρουσία των παιδιών του χωριού, των γονιών τους και πολλών επισκεπτών άναψε το επιβλητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα 9.000 λαμπιόνια αλλά και τα όμορφα σπιτάκια που είναι διάσπαρτα στο πάρκο «Κουρούπη».

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ασωπός» Άννα Κόντου η οποία αναφέρθηκε στη σύλληψη της ιδέας για τη δημιουργία του Χριστουγιεννιάτικου Χωριού μέσα στα χρόνια της καραντίνας.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Ωρωπού Νίκος Λούπης που ήταν εκ των ιδρυτών και ευχαρίστησε τους συντελεστές της προσπάθειας και ειδικά τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Ωρωπού, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον πάτερ Σπύρο ο οποίος πρόσφερε τα ηχητικά αλλά και την οργάνωση της παιδικής χορωδίας με χριστουγεννιάτικες ψαλμωδίες καθώς και τους εθελοντές της Ε.Σ.Δ.Ω.

Τα παιδιά μέτρησαν αντίστροφα για το άναμμα του δέντρου, έγραψαν γράμματα στο Άι Βασίλη, έπαιξαν στους χώρους του πάρκου που περιλαμβάνει επίσης πλανητάριο, παιδική χαρά, 5χ5, μπάσκετ και βόλεϊ, ενώ στους καλεσμένους προσφέρθηκαν κεράσματα.

Σήμερα (20/12) στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Μαρκόπουλο.

https://www.youtube.com/watch?v=hiHO1wq9tr0