ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στη Μητρόπολη Κηφισιάς Αμαρουσίου Ωρωπού παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη

O δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ.κ. Κύριλλου και παρέστη στην κοπή της πατροπαράδοτης Αγιοβασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε στο Επισκοπικό Μέγαρο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο δήμαρχος Ωρωπού ευχήθηκε στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, υγεία και επιτυχία στο αδιάκοπο και πολυδιάστατο έργο που επιτελεί προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Στο σύντομο λόγο του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ευλογημένο και ευτυχισμένο το νέο έτος. Ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους, που τίμησαν την Ιερά Μητρόπολη με την παρουσία τους, ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει όλους για την αγαστή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.

Τα 4 φλουριά έτυχαν στο Δήμαρχο Κηφισιάς Βασίλειο Ξυπολυτά, στους Αιδεσ. Πρωτ. π. Σωτήριο Αλεβιζάκη, Γεώργιο Παΐδα και στον Αναστάσιο Φετάνη.

Εκτός από τον δήμαρχο Ωρωπού το παρόν έδωσαν οι Δήμαρχοι Κηφισιάς Βασίλειος Ξυπολυτάς, Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας, Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, Διονύσου Αικατερίνα Μαϊχόσογλου, Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου, η Διοικήτρια του Α.Τ. Κηφισιάς Α/Υποδιευθύντρια Χρυσούλα Μπακού, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Υποστράτηγο ΠΣ Δημήτριος Καλιανιώτης, Αντιδήμαρχοι και φορείς της τοπικής Αυτοδικοικήσεως.

Γιώργος Γιασημάκης Δήμος Ωρωπού Municipality of Oropos Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς-Αμαρουσίου-Ωρωπού