ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο Δήμος Ωρωπού για πρώτη φορά θα εκπροσωπηθεί στο Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α. μετά την εκλογή του δημάρχου Ωρωπού

Ο Δήμος Ωρωπού για πρώτη φορά θα εκπροσωπηθεί στο Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α. μετά την εκλογή του δημάρχου Ωρωπού

Ο Δήμος Ωρωπού για πρώτη φορά απέκτησε εκπροσώπηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) με την εκλογή του δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη ως μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο δήμαρχος Ωρωπού ήταν υποψήφιος της παράταξης «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής» με επικεφαλής τον δήμαρχο Γαλατσίου Γεώργιο Μαρκόπουλο ο οποίος και επανεξελέγη πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α. με ποσοστό 57%.

Εκτός από την τιμητική διάκριση για το Δήμο Ωρωπού η εκλογή του δημάρχου Ωρωπού είναι εκλογή ουσίας που φέρνει τον Δήμο μας πιο κοντά στα κέντρα λήψης σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον του τόπου και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα για ουσιαστικές παρεμβάσεις και προτάσεις γύρω από τα μεγάλα και χρόνια ζητήματα που απασχολούν τη βορειοανατολική Αττική, τους πολίτες, το περιβάλλον και τον τόπο συνολικά.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Δημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αττικής και στον Πρόεδρο Γιώργο Μαρκόπουλο που στις πρόσφατες εκλογές με εξέλεξαν ως μέλος της διοίκησης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και έτσι για πρώτη φορά ο Δήμος Ωρωπού θα συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο. Με συναίσθηση της ευθύνης και με απόλυτο σεβασμό στην αξία και την σημασία αυτής της θέσης,θα δώσω καθημερινό αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να λυθούν καί να προωθηθούν προβλήματα που απασχολούν τις περιοχές μας. Μαζί με τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες και την Αττική μας και είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε».