ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Για ακόμα μία φορά,ο κύριος Λίτσας σκορπά το γέλιο!

Για ακόμα μία φορά,ο κύριος Λίτσας σκορπά το γέλιο!

Στην ζωή αλλά και στην πολιτική υπάρχουν πρόσωπα και καταστάσεις που επαναλαμβάνονται με απελπιστικά μονότονο τρόπο, καταφέρνοντας κάθε φορά να προκαλέσουν σε όσους τους παρακολουθούν γέλιο, μιας και ξεχνούν τις περισσότερες φορές πως συμπεριφέρονταν αυτοί σε καταστάσεις που σήμερα καταγγέλλουν.

Πρωταθλητής σε αυτή την κατηγορία και αδιαφιλονίκητος κορυφαίος Σταρ αναδεικνύεται ο κ. Κωνσταντίνος Λίτσας, που σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωρωπού, βγάζει χολή, προκατάληψη και μεγάλη πικρία προς όλες τις κατευθύνσεις.

Αγαπημένο του θέμα οι απευθείας αναθέσεις.

Βγάζει πραγματικά καντήλες με την φράση καί δίνει σόου,αραδιάζοντας επιχειρήματα, απόψεις και θέσεις,που έρχονται ομως σε πλήρη αντίθεση με τα όσα έπραττε ο κ. Λίτσας, όταν ευρίσκονταν στη εξουσία καί είχε για μεγάλο χρονικό διάστημα πόστο κορυφαίου Αντιδημάρχου στα δημοτικά πράγματα του Ωρωπού.

Ο κ. Λίτσας λοιπόν ως Αντιδήμαρχος είχε μία αδυναμία στις απευθείας αναθέσεις καί ιδιαίτερα εκείνες που είχαν σχέση με συνεργεία αυτοκινήτων και με επισκευές των δημοτικών αυτοκινήτων.

Άραγε ο κ. Λίτσας τότε δεν είχε τις ίδιες ευαισθησίες καί τα ίδια ηθικά διλήμματα;

Άραγε του κ. Λίτσα του άρεσαν αυτού του είδους οι απευθείας αναθέσεις λόγω άσκησης σχετικού αντικειμένου εργασίας, από μέρους του;

Άραγε ο κ. Λίτσας έχει επιλεκτική μνήμη ή θεωρεί πως οι πολίτες έχουν αμνησία καί δεν θυμούνται τα έργα και τις ημέρες του;

Θα μπορούσε κάποιος να πει πως ο κ. Λίτσας συνεχίζει με την αστεία του συμπεριφορά που προκαλεί γέλια,τα οσα αστεία έπραξε κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου όπου, την μία κατέβαινε μόνος του,την άλλη με τόν ένα καί την επόμενη με τον άλλο.

Αστεία και πρωτογενής συμπεριφορά ανθρώπου που έχει χάσει το μέτρο της σοβαρότητας και της λογικής.

Ο κ. Λίτσας κάνει κακής ποιότητας Αντιπολίτευση καί απλά με την στάση του, δίνει πόντους στον Γιασημάκη ο οποίος εύκολα τον απογυμνώνει καί του απαντά με καταλυτικό τρόπο.

Ο κ. Λίτσας εξακολουθεί να αποτελεί τον αδύναμο κρίκο της Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν οι υπόλοιποι συνοδοιπόροι του, τόσο το καλύτερο γι αυτούς.

Πράγμα βέβαια που σε αυτή τη φάση τουλάχιστον φαντάζει και είναι πολύ δύσκολο,αν όχι ακατόρθωτο!!!!!!!!