ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο Δήμαρχος Ωρωπού καλωσόρισε τον Αλέξανδρο Ξαρχουλάκο που επέστρεψε στη θέση του Διοικητή Τμήματος Ασφαλείας Καλάμου

Ο Δήμαρχος Ωρωπού καλωσόρισε τον Αλέξανδρο Ξαρχουλάκο που επέστρεψε στη θέση του Διοικητή Τμήματος Ασφαλείας Καλάμου

Ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 26/2 στο Τμήμα Ασφαλείας Καλάμου για να καλωσορίσει τον Αστυνόμο Αλέξανδρο Ξαρχουλάκο που επέστρεψε στη θέση του Διοικητή της Ασφαλείας Καλάμου με απόφαση της νέας πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Προηγήθηκε εισαγγελικό πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής της Δικαιοσύνης που επιβεβαίωσε πως ο διοικητής του Τ.Α. Καλάμου δεν είχε καμία ευθύνη για τα όσα είχαν γίνει σχετικά με τον έλεγχο σε 23χρονο αλλοδαπό που είχε εμπλακεί σε αξιόποινες πράξεις το Νοέμβριο του 2023.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω στα παλιά του γνώριμα «λημέρια» έναν ικανό αξιωματικό της Αστυνομίας, έναν ακέραιο λειτουργό, έναν εξαίρετο άνθρωπο της κοινωνίας μας. Δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις για τον Αστυνόμο Αλέξανδρο Ξαρχουλάκο. Από την πρώτη στιγμή ήμασταν όλοι βέβαιοι πως ο Διοικητής Ασφαλείας Καλάμου δεν έφερε ευθύνη. Επί διοικήσεως του την τελευταία τριετία, η Ασφάλεια Ωρωπού «πολέμησε» την εγκληματικότητα στον Δήμο μας με τεράστιες επιτυχίες. Έχω δηλώσει κατ΄ επανάληψη πως οι μόλις 20 αστυνομικοί του Τ.Α. Ωρωπού, βγάζουν εις πέρας πολλαπλάσιο έργο. Ως δήμαρχος, ως πολίτης και είμαι βέβαιος και το ίδιο ισχύει και για όλους τους συμπολίτες μας, σε καλωσορίζουμε, σε στηρίζουμε και σου ζητάμε να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά. Να προσπαθείς με την ομάδα σου για την ασφάλεια μας. Καλώς επέστρεψες κ. Διοικητά».

Γιώργος Γιασημάκης Alexis Xarchoulakos Δήμος Ωρωπού Municipality of Oropos