ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ωρωπού ευχαριστεί τον διοικητή της Α΄υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Στάθη και την υποδιοικήτρια Ιωάννα Νταβώνη για την απόφαση που έλαβαν ώστε να λειτουργεί το Τοπικό Ιατρείο της Σκάλας Ωρωπού με διευρύμενο ωράριο.
Ο Τοπικό Ιατρείο της Σκάλας Ωρωπού λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο και με συνεχή λειτουργία και τα σαββατοκύριακα εξυπηρετώντας τους δημότες του Δήμου και τους παραθεριστές τις ημέρες του καλοκαιριού.
Το ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό του Τοπικού Ιατρείου Σκάλας Ωρωπού βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας του Δήμου Ωρωπού και συνεχίζει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στους πολίτες και είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά τους.
Το Τοπικό Ιατρείο Σκάλας Ωρωπού λειτουργεί καθημερινά από το πρωί μέχρι τις 22:00 αντί 19:00 που λειτουργούσε στο παρελθόν.
Επίσης λειτουργεί συνεχώς τα σαββατοκύριακα και όπως ανέφερε ο διευθυντής Αντώνης Μοναστηριώτης "η ομαλή λειτουργία του Τοπικού Ιατρείου οφείλεται στην αυτοθυσία των υγειονομικών που εδώ και εβδομάδες είναι χωρίς ρεπό και ξεκούραση".
Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειες προς το Υπουργείο Υγείας με σκοπό το πιλοτικό πρόγραμμα διεύρυνσης του ωραρίου λειτουργίας να παγιωθεί και τόσο το Τοπικό Ιατρείο Σκάλας Ωρωπού όσο και το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου να στελεχωθούν με περισσότερο υγειονομικό προσωπικό λόγω των αυξημένων αναγκών που έχει ο Δήμος Ωρωπού.