Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν δύο Γερμανίδες τουρίστριες πριν από λίγες μέρες σε παραλία στο Λαγονήσι όταν εμφανίστηκε μπροστά τους 51χρονος επιδειξίας.
Όπως έγινε γνωστό, στα μέσα Νοεμβρίου, σε παραλία στο Λαγονήσι ο δράστης πλησίασε τις δύο λουόμενες Γερμανίδες και αφού κατέβασε το παντελόνι του, αυτοικανοποιήθηκε ενώ τις κοίταζε επίμονα. Αφού ολοκλήρωσε την πράξη του ανέβηκε σε μία μοτοσυκλέτα που είχε σταθμεύσει κοντά στην παραλία και εξαφανίστηκε. Το βράδυ της ίδιας ημέρας οι δύο γυναίκες έφτασαν στο τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας, όπου κατήγγειλαν το συμβάν.
Οι άνδρες της Ασφάλειας κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν από τις περιγραφές των δύο γυναικών και τα στοιχεία της μοτοσικλέτας του και προχώρησαν στη σύλληψή του.
Ο δράστης αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του εστάλη στον αρμόδιο Εισαγγελέα.