ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BINTEO - ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΡΩΠΙΩΤΗ ΜΑΚΗ ΜΙΤΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΟ ΛΟΝΑΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΣΚΙΤ

Δύο μήνες μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λονάτο της Ιταλία ο Ωρωπιώτης Μάκης Μίτας μαζί με τους Μπάμπη Χαλκιαδάκη, Νίκο Μαυρομάτη χάρισαν στην Ελλάδα μία νέα και μεγαλύτερη διάκριση στη σκοποβολή καθώς κατάφεραν να κατακτήσουν το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό σκιτ (πήλινου στόχου) στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έγινε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.
 
Στον τελικό για το χρυσό μετάλλιο η Ελληνική ομάδα ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την ομάδα των ΗΠΑ την οποία είχε νικήσει στο μικρό τελικό του Λονάτο στα τέλη Απριλίου.
 
Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης θα υποδεχτεί εκ νέου τον Μάκη Μίτα για να τον συγχαρεί και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα γίνουν σε λίγες ημέρες στην Αλγερία.
 
Είναι το πρώτο ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε ο Μάκης Μίτας σε παγκόσμιο Κύπελλο και το 4ο συνολικά στην κορυφαία και απαιτητική διοργάνωση μετά τα χάλκινα μετάλλια το 2015 στο Μάριμπορ της Σλοβενίας και το 2022 στο Λονάτο της Ιταλίας.
 
Ο Μάκης Μίτας επέστρεψε από το Μπακού και καθημερινά πραγματοποιεί στο σκοπευτήριο Μαλακάσας την πολύωρη και επίπονη προετοιμασία του ενόψει των Μεσογειακών Αγώνων.
 
      Συγχαρητήρια Μάκη. Συγχαρητήρια σε όλη την Εθνική ομάδα του σκιτ. Σας ευχαριστούμε!
 
      Δείτε τον συγκλονιστικό αγώνα στον τελικό: https://www.youtube.com/watch?v=-IDKDNwVQZE&t=1267s