ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Δήμος Ωρωπού υποστηρίζει την δράση του ΣΟΙΠ για κατασκευή νέας περίφραξης στη Λίμνη Μπελέτσι - Σάββατο 18 Ιουνίου στις 09:00.

Με την υποστήριξη του Δήμου Ωρωπού ο Σύλλογος Οικιστών Ιπποκρατείου Πολιτείας (ΣΟΙΠ) το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 09:00 θα πραγματοποιήσει εθελοντική δράση για κατασκευή ξύλινης περίφραξης στη λίμνη Μπελέτσι η οποία έχει υποστεί σημαντικές φθορές από το χρόνο και τις τελευταίες σφοδρές κακοκαιρίες.

Η ξυλεία και τα υλικά είναι προσφορά του Δήμου Ωρωπού.

Οι εργασίες θα γίνουν με την ευγενική βοήθεια και την επίβλεψη μηχανικού Ανδρέα Κυρώζη και του προέδρου του ΣΟΙΠ Σωκράτη Ευσταθόπουλου και βεβαίως την συμμετοχή όσων κατοίκων μπορούν και έχουν την καλή διάθεση να βοηθήσουν.

Εργασίες καθαρισμού και τοποθέτησης free wifi θα γίνουν και στο πυροφυλάκιο ΣΟΙΠ-ΦΕΛΛΕΑΣ.

"Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη και τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Δήμα που ανταποκρίθηκαν στα αιτήματα μας μετά τη συνάντηση που είχαμε. Καλούμε τους κατοίκους και τους φίλους μας που μπορούν και έχουν την καλή διάθεση να βοηθήσουν. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με κατοίκους που έχουν ιδέες και μπορούν να βοηθήσουν σε ανάπτυξη πολιτιστικών και άλλων δράσεων που στοχεύουν στην βελτίωση της ζωής των κατοίκων στην περιοχή μας", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΣΟΙΠ.