ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

300άρια...μοίρασε πριν λίγο η Ομάδα Δίας στον πρώην Δήμαρχο Ωρωπού κ. Ρούσση και στην παρέα του στην Πλατεία του Συκάμινου!!!

Σε έλεγχο που πραγματοποιούσε η Ομάδα Δίας στην Πλατεία Συκάμινου σχετικά με άδειες μετακίνησης στην Πλατεία Συκάμινου , έλεγξε και τον πρώην Δήμαρχο Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση και την παρέα του. Κανείς τους δεν διέθετε βεβαίωση μετακίνησης με αποτέλεσμα τα Αστυνομικά Όργανα να κόψουν το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ.

Τυχερός βέβαια στάθηκε ο κ. Ρούσσης  και η 8μελής περίπου παρέα του που αποχώρησαν μόνο με ένα 300αρι έκαστος...

Γιατί το γράφουμε αυτό;;;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες , αν ο έλεγχος είχε διενεργηθεί λίγη ώρα πριν θα έβρισκαν τον πρώην δήμαρχο στη Πλατεία του χωριού του μαζί με την 8μελή παρέα  να πίνουν και να τρώνε τα μεζεδάκια τους λάθρα. 

Παρόμοιο γεγονός βέβαια να υπενθυμίσουμε ότι είχε συμβεί και στο προηγούμενο lockdown, όταν ο κ. Ρούσσης είχε καλέσει κόσμο σπίτι του θέλοντας να διασκεδάσουν όλοι μαζί για την ονομαστική του εορτή, γεγονός που είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις.

κ. Ρούσση, όχι δεν θα σας κάνουμε εμείς μαθήματα ατομικής ευθύνης... Δημοκρατία έχουμε άλλωστε... αλλά το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!!!

Εν μέσω πανδημίας, η συμπεριφορά σας είναι τουλάχιστον απαράδεκτη, όχι γιατί έχετε διατελέσει δήμαρχος και τώρα είστε επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης αλλά ως πολίτης μιας χώρα που είναι στη "Μ.Ε.Θ".