ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αντιδήμαρχος Ωρωπού Ευάγγελος Ηλιάσκος: O Δήμος Ωρωπού είναι ένας τεράστιος Δήμος με μεγάλες ανάγκες και χρειάζεται περισσότερες βοήθειες από την Περιφέρεια Αττικής και την Κυβέρνηση

Πλήρης και πολύ χρήσιμη χαρακτήρισε τη συνάντηση για το νέο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ ΕΣΠΑ 2021-2027) που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Αττικής και των Δημάρχων της Ανατολικής Αττικής ο Ευάγγελος Ηλιάσκος.


Μιλώντας στην κάμερα του Attica Times ο αντιδήμαρχος Ωρωπού είπε πως είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν οι δήμαρχοι ποια αντικείμενα θα χρηματοδοτηθούν ώστε να μπορέσουν να κάνουν και την ανάλογη προετοιμασία. Επίσης αναφέρθηκε και στην ανάγκη να υποστηριχτεί με προγράμματα χρηματοδότησης ο τεράστιος Καλλικρατικός Δήμος για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις τεράστιες ανάγκες και να λύσει χρόνια προβλήματα.


“Θεωρώ ότι η υποστήριξη των δήμων της ανατολικής αττικής πρέπει να είναι μεγάλη από την περιφέρεια. Είμαστε δήμοι μεγάλοι σε έκταση με πολλές δημοτικές ενότητες. Εμείς την προσπάθεια την κάνουμε, θέλουμε και την τεχνική υποστήριξη της περιφέρειας και της κεντρικής κυβέρνησης για την μείωση της γραφειοκρατίας από πλευράς εγκρίσεων” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Ηλιάσκος.

Δείτε τις δηλώσεις:

https://www.youtube.com/watch?v=K9y3wpNIn2g&t=8s