ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΩΡΩΠΟΣ 2022: ΑΠΟΨΕ 25/5, 21:00, ΤΑ 4 ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΜΠΑΝΕΛΗ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΩΡΩΠΟΥ

Το φεστιβάλ εκδηλώσεων "Ωρωπός Καλοκαίρι 2022" που διοργανώνει το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ωρωπού μετά την επιτυχημένη μουσική βραδιά αφιερωμένη στην ημέρα της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, παρουσιάζει απόψε 25/7, 21:00 στις παλαιές φυλακές Ωρωπού την θεατρική παράσταση ? "Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού" του Ιάκωβου Καμπανέλη.
 
Δευτέρα 25 Ιουλίου - 21:00 - παλαιές φυλακές Ωρωπού: Θεατρική παράσταση ?"Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού" του Ιάκωβου Καμπανέλη με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής.
 
Κλασσική επίκαιρη κωμωδία που γράφτηκε το 1978. Τα επτά αδέλφια, γυναίκες και άντρες, κληρονόμοι μιας μεγάλης βιομηχανικής επιχείρησης, κάτω από την τυραννική αθανασία ενός εφτάψυχου πατέρα που μολονότι είναι σε μόνιμη αφασία διατηρεί το 51% των μετοχών του. Τα αδέρφια τσακώνονται μεταξύ τους γιατί όλα θέλουν να ηγηθούν και να αναλάβουν τη διεύθυνση της εταιρείας. Οι ανελέητες ραδιουργίες και οι λυσσαλέοι καυγάδες που γίνονται συνέχεια ανάμεσά τους οδηγούν στην αλληλοεξόντωση τους. Τελικά διαπιστώνουν ότι κυνηγούν και επενδύουν σε ένα μέλλον που δεν το ορίζουν. Μέσα από τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που ζουν αποφασίζουν να συμφιλιωθούν και να μονιάσουν και να συνεχίζουν να έχουν ακόμα το μπαμπά τους.
 
Θα είμαστε όλοι εκεί!