ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ωρωπός: "Ο Βαγγέλης Κορακάκης μάγεψε το Κοινό στους Αγίου Αποστόλους - Επόμενο Μουσικό Ραντεβού στο Αμφιάρειο με την Πανσέληνο 12/8." - Διαβάστε Λεπτομέρειες.

Με τη μοναδική ερμηνεία του Βαγγέλη Κορακάκη το κοινό που βρέθηκε στο ανακαινισμένο λιμάνι των Αγίων Αποστόλων Καλάμου, απόλαυσε μία μοναδική μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Γρηγόρη Μπιθικώτση, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Εκδηλώσεων – Ωρωπός Καλοκαίρι 2022 που διοργανώνει το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ωρωπού.
 
Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδοποιός και πηγαίος σύγχρονος μπουζουξής Βαγγέλης Κορακάκης με το δικό του μοναδικό στιλ έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του τεράστιου Μπιθικώτση και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.
 
Την Δημοτική Αρχή - λόγω και της προγραμματισμένης συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου - - εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Καλάμου και πρόεδρος της Β΄θμιας Σχολικής Επιτροπής Παναγιώτης Κιούσης, ο προέδρος του Λιμενικού Ταμείου Δήμου Ωρωπού Θεόδωρος Κωστόπουλος, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Άγγελος Καλύβας και οι τοπικοί σύμβουλοι Γιάννης Παπαπέτρου, Βάσω Βασιλάκου Πουκαμισά, Δημήτρης Μίχας.
 
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και πλήθος
 
ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΑΜΦΙΑΡΕΙΟ
 
Το επόμενο ραντεβού του Φεστιβάλ Εκδηλώσεων – Ωρωπός Καλοκαίρι 2022 που διοργανώνει το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ωρωπού είναι για την προσεχή Παρασκευή 12 Αυγούστου στο Αμφιάρειο που θα ανοίξει ειδικά για το βράδυ της Πανσελήνου του Αυγούστου για μία μουσική βραδιά από το Δημοτικό Ωδείο Ωρωπού.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ένα μουσικό όργανο, κιθάρα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο