ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Δήμος Ωρωπού μπαίνει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Ο Δήμος Ωρωπού ακολουθεί δυναμικά τις εξελίξεις στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα και την επέκταση της χρήσης οχημάτων χαμηλών και μηδενικών εκπομπών.
 
Κατέθεσε και επίσημα πρόταση για τη χωροθέτηση σημείων φόρτισης και θέσεων στάθμευσης ηλεκτρικών οχημάτων κανονικής και υψηλής ισχύος και αντίστοιχα θέσεων στάθμευσης Η/Ο, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)» που χρηματοδοτείται από το «Πράσινο Ταμείο».
 
Ο Δήμος Ωρωπού αναμένει την έγκριση της πρότασης ώστε να περάσει στη φάση σχεδιασμού.
 
Με την ευκαιρία της κατάθεσης της πρότασης στο πρόγραμμα Σ.Φ.Η.Ο. ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης δήλωσε: 
 
«Βασική δέσμευση από τότε που αναλάβαμε τα ηνία του Δήμου Ωρωπού το Σεπτέμβριο του 2019, είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας, των παραθεριστών και των επισκεπτών σε όλη την επικράτεια του όμορφου Δήμου μας ο οποίος μπήκε και επίσημα στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερες πρωτοβουλίες μας στο πλαίσιο του εκσυχρονισμού και της αναβάθμισης των υποδομών που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος μας».