ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με μεγάλη Επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25.09.2022 η Παρουσίαση του Βιβλίου του Συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα, με τίτλο: «Δούρειος Ίππος», στη Κοινότητα Καλάμου.

"Ο συγγραφέας μύησε τους παρευρισκομένους σε ένα φανταστικό παιχνίδι κατασκοπείας, τα μυστικά και τις προδοσίες σε μια εποχή που η ιστορία του βιβλίου του είναι πολύ επίκαιρη!
 
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Κώστας Κρομμύδας αναφέρθηκε στους δεσμούς της οικογένειας του με τον Κάλαμο, αφού ο παππούς της συζύγου του, ο Λευτέρης Μαντζίκας, ήρωας του βιβλίου με τίτλο: «Ακάκιε» αγαπούσε τον τόπο μας και αυτή την αγάπη του την μετέδωσε σε όλη την οικογένεια.
 
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη παρουσία τους στην εκδήλωση τους: κ. Χρήστο Τρομπούκη, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Ωρωπού, κ. Άγγελο Καλύβα, Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού του Δήμου Ωρωπού, κ. Ανδρέα Γασβινιάν, Αντιδήμαρχο, κ. Χρήστο Σαμπάνη και κ. Χρήστο Μίχα, Δημοτικούς Συμβούλους Ωρωπού, κ. Θωμά Μακροδημήτρη, τοπικό σύμβουλο Αυλώνα, εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της περιοχής μας.
 
Επίσης, τον συγγραφέα μας κ. Κώστα Κρομμύδα που με περίσσια αγάπη και συγκίνηση μας παρουσίασε την εξαιρετική δουλειά του.
 
Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλουμε σε όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν την Κοινότητα μας με την παρουσία τους!"