ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σβήστηκε άμεσα φωτιά που ξέσπασε χθες (10/10) το βράδυ σε σπίτι ηλικιωμένης πλάι στο δάσος Χαλκουτσίου στον Ωρωπό (Λεπτομέρειες & Video)

Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Σταθμού Οινοφύτων, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού, του ΣΥΝ.ΠΑ. και των Εθελοντικών Ομάδων Νέας Πολιτείας και ΕΣΔΩ αποδείχτηκαν σωτήριες όταν κλήθηκαν να επέμβουν σε πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ σε σπίτι που βρίσκεται στην περιοχή πάνω από το γήπεδο ποδοσφαίρου του Χαλκουτσίου στο Δήμο Ωρωπού και πλάι σε πευκόφυτη περιοχή.

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο, λυκόφως, φύση και ουρανός


Μία ηλικιωμένη ένοικος του σπιτιού απομακρύνθηκε με ασφάλεια, το σπίτι έπαθε σημαντικές υλικές ζημιές αλλά δεν καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ η πυρκαγιά περιορίστηκε άμεσα πριν εξαπλωθεί στο δάσος του Χαλκουτσίου.


Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Γαζβινιάν και ο ειδικός σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Λεμπούσης.

Ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση για βοήθεια σώζοντας για άλλη μία φορά ζωές, περιουσίες και την ακεραιότητα του δασικού μας πλούτου.

Παρακαλούνται οι πολίτες να είναι προσεκτικοί σε κάθε δραστηριότητα τους και να μην ανάβουν φωτιά για κανέναν λόγο.