ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι πολιτικές "ακροβασίες" του Κωνσταντίνου Λίτσα!

Ενα απίθανο και κωμικοτραγικό "έργο" παίζεται αυτές τις μέρες στον Δήμο Ωρωπού.

Ενα "έργο" που κάλλιστα θα μπορούσε να έχει τίτλο"Ο κατά φαντασία παραλίγον Δήμαρχος ξαναχτυπά " και έχει πρωταγωνιστή τον πρώην αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Λίτσα. 

Ο κ. Λίτσας λοιπόν που προφανώς κουβαλά ακόμα το απωθημένο της μη εκλογής του στις Δημοτικές Εκλογές του 2010,τότε που κατάφερε να χάσει παρότι στον Α γύρο είχε μια διαφορά υπέρ του 1400 και πλέον ψήφους, επιστρέφει στα δρώμενα και ετοιμάζει νέα κάθοδο με νέο πλήρωμα (τι πρωτότυπο γι αυτόν), προσδοκώντας να πετύχει τώρα ότι δεν πέτυχε τότε... 
 
Δεν είναι κακό αυτό, ούτε παράλογο θα πει κάποιος που δεν γνωρίζει την "σταθερότητα" της πολιτικής πορείας του κ. Λίτσα.
 
Κάποιος που δεν γνωρίζει πως ο κ. Λίτσας μετά την ήττα του το 2010, πριν τις εκλογές του 2014 επειδή δεν επανεξελέγει αρχηγός της Παράταξης του, αποχώρησε μη τηρώντας την δέσμευση που είχε αναλάβει απέναντι στον εταίρο υποψήφιο Θωμά Ρούσση (και πάλι τι πρωτότυπο για τον κ. Λίτσα), αλλά και προς όλα τα στελέχη της μέχρι τότε παράταξης του, και στην συνέχεια προσχώρησε στην παράταξη που υποστηριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ διεκδικώντας την αρχηγία της από τον κύριο Χασιώτη δεσμευόμενος και πάλι πως θα είναι υποψήφιος ακόμα και δεν είναι αρχηγός. Πράγμα βεβαίως που και πάλι δεν τήρησε μιας και ηττήθηκε στην εσωπαραταξιακή διαδικασία και αποχώρησε για άλλη μία φορά (και πάλι τι πρωτότυπο για τον κ. Λίτσα).
 
Στην συνέχεια προσπάθησε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Ρένα Δούρου για τις Περιφερειακες εκλογές και όταν και αυτό δεν έγινε δυνατό, προσχώρησε (!!!!!) στην παράταξη Σγουρού αποδεικνύοντας με ποιο ακριβώς τρόπο αντιμετωπίζει την πολιτική και με ποιον τρόπο ενεργεί στα πολιτικά δρώμενα.
 
Ο κ. Λίτσας "εξαφανίστηκε" και εμφανίστηκε και πάλι παραμονές των εκλογών του 2019 "παίζοντας" για άλλη μια φορά τον "ρόλο" του "υποτιθέμενου υποψηφίου Δημάρχου".
Ένας "ρόλος" που κράτησε λίγες μέρες μέχρι που ο κύριος Λίτσας αποδέχτηκε πρόταση και συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο του νυν Δημαρχου Γιασημάκη. Μετά τις εκλογές ο κύριος Γιασημάκης εμπιστεύτηκε στον κ. Λίτσα την θέση του Αντιδημάρχου.
 
Ο κ. Λίτσας λοιπόν αφού για 3,5 έτη άσκησε προσωπική και μόνο πολιτική, εξυπηρετώντας τα δικά του και μόνο συμφέροντα,σε όλους τους τομείς δράσης του(στρώσιμο δρόμων, εξυπηρέτηση ημετέρων κ.α),έρχεται σήμερα που δεν είναι πια Αντιδήμαρχος (και πριν στεγνώσει το μελάνι από τις τελευταίες υπογραφές του) να μας μιλήσει για διαφάνεια, για πολιτική σταθερότητα, για αποτελεσματικότητα και για εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.
 
Προφανώς όλα αυτά τα ανακάλυψε τον τελευταίο μήνα ο κ. Λίτσας. 
 
Όλα αυτά τώρα προέκυψαν. 
 
Ή τα ήξερε από πριν αλλά επειδή είχε "καρέκλα" δεν μιλούσε;;;
 
Ακόμα χειρότερα δηλαδή. 
 
Ο κ. Λίτσας επειδή έχει την ικανότητα να ελίσσεται πολιτικά σαν "αίλουρος" κατά το δοκούν και επειδή μαζί με αυτές τις "ακροβατικές πολιτικές φιγούρες" συνδυάζει και το να ξεχνά τα πάντα, θεωρεί πως την ίδια πολιτική αμνησία έχουν και οι πολίτες του Ωρωπού. 
 
Πράγμα βεβαίως που δεν ισχύει ούτε κατ ελάχιστον. 
 
Οι πολίτες γνωρίζουν ακριβώς την πορεία και τις επιδιώξεις του κ. Λίτσα και των συν αυτώ συντασομένων και φυσικά του γυρίζουν χαρακτηριστικά την πλάτη. 
 
Απλά όλοι ζουμε με την περιέργειά που θα καταλήξει αυτή την φορά η "μπίλια" των πολιτικών του αναζητήσεων και ποια θα είναι η κατάληξη της νέας αυτοδοικητικής του περιπέτειας...
 
Επομένως το "έργο" που αναφέραμε στην αρχή, έχει πολλά "επεισόδια" ακόμα !!!
 
Μείνετε συντονισμένοι ...