ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η αυτοδίδακτη ζωγράφος που δημιουργεί έργα τέχνης σε κάθε γωνία του Δήμου Ωρωπού (video) - Δείτε Περισσότερα...

Η ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ
H Aναστασία Σαμπάνη είναι η γυναίκα που βάζει την υπογραφή της κάτω από τα μικρά - μεγάλα έργα τέχνης που εξωραΐζουν και ομορφαίνουν κάθε γωνιά του Δήμου Ωρωπού.
Δίνει ζωή στους άψυχους τοίχους των νηπιαγωγείων και των σχολείων των παιδιών μας, μετατρέπει σε πίνακες ζωγραφικής τα άχαρα καφάο (pilar) του ΟΤΕ και της ΔΕΗ.
Αντλεί την έμπνευση της από τους ήρωες των θρυλικών κόμικς, την καθημερινότητα, την παράδοση αλλά και τις αστείρευτες εικόνες που της προσφέρει απλόχερα η φύση στον ευλογημένο τόπο μας.
Γεννημένη στο Συκάμινο από τα 15 της χρόνια έγινε μητέρα και στα 36 της απέκτησε το πρώτο της εγγόνι. Σήμερα καμαρώνει μία ευτυχισμένη οικογένεια και έχει πλέον τον χρόνο να αφιερώνεται στη μεγάλη της αγάπη, την ζωγραφική.
Έχει μετατρέψει το αυτοκίνητο της σε ατελιέ. Φορτώνει τις μπαταρίες της από το χαμόγελο των συμπολιτών της. Με την υποστήριξη του Δήμου Ωρωπού, την ενθάρρυνση του δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη αλλά και τις αυθόρμητες προσφορές επαγγελματιών της περιοχής δημιουργεί έργα τέχνης σε κάθε γωνιά του Δήμου μας. Κάθε όμορφη εικόνα φέρει την υπογραφή της.