ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκατοντάδες Δρομείς που έτρεξαν στον Ημιμαραθώνιο Ωρωπού 2022 έστειλαν το μήνυμα: "ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΔΗΜΟ" - Δείτε το σχετικό Video

"Η "επανεκκίνηση" του Ημιμαραθωνίου Ωρωπού (Oropos Seaside 2022) μετά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας και της καραντίνας ένωσε σε έναν... δρόμο εκατοντάδες δρομείς και επισκέπτες κάθε ηλικίας. Όλοι χάρηκαν με την ψυχή τους την επιτυχημένη διοργάνωση, τις ομορφιές του φιλόξενου τόπου.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ακόμα και οι έμπειροι δρομείς συμφωνούν πως η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου Ωρωπού είναι από τις καλύτερες που έχουν τρέξει με επίπεδη επιφάνεια, πλάι στη θάλασσα (παραλιακό μέτωπο Σκάλας Ωρωπού - Άγιοι Απόστολοι Καλάμου) αλλά και με φρέσκια άσφαλτο που έμοιαζε με ταρτάν.

Οι συχνοί σταθμοί κάθε 2,5 χιλιόμετρα και η προθυμία των εθελοντών έκαναν τη διαφορά και άπαντες, μικροί και μεγάλοι έδωσαν ραντεβού για τον Ημιμαραθώνιο του 2023. Aπο τον 76χρονο Αριστείδη Μάρα που έτρεξε τα 21,1 χλμ, μέχρι τους μικρούς αδελφούς Γιώργο και Σταύρο Δάσκα όλοι ευχαριστήθηκαν τον αγώνα και είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για τη διοργάνωση και τον Δήμο Ωρωπού, την πανέμορφη διαδρομή και την επιτυχημένη διοργάνωση.

Δείτε το βίντεο με τις κορυφαίες στιγμές της διοργάνωσης και πάρτε ανάσα αισιοδοξίας μέσα από τον Δήμο Ωρωπού που θέλουμε να ζούμε και ονειρευόμαστε.

Σε επόμενες αναρτήσεις θα φωτιστούν οι εθελοντές και οι μικρές ανθρώπινες ιστορίες δρομέων που ήρθαν μέχρι και από τις Μπαχάμες για να τρέξουν στον Ωρωπό."