ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο 36χρονος που σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε - "Από τη γυναίκα έλειπε το μισό κρανίο"

Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο 36χρονος που σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε - "Από τη γυναίκα έλειπε το μισό κρανίο"

Η γιαγιά του 36χρονου κάλεσε κλειδαρά προκειμένου να ανοίξει η πόρτα του διαμερίσματος στην Ηλιούπολη

Φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκαν χθες βράδυ νεκροί από πυροβολισμούς, μάνα και γιος, μέσα στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η 63χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή με μία σφαίρα στο κεφάλι σε μία πολυθρόνα στο σαλόνι, ενώ ο 36χρονος γιος ήταν επίσης νεκρός στο κρεβάτι του υπνοδωματίου. "Είναι πυροβολημένοι και οι δύο στο κεφάλι. Μάλιστα από τη γυναίκα λείπει το μισό κρανίο" δήλωσε στο Action24 ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Το επικρατέστερο σενάριο

Οι Αρχές εξετάζουν δύο ενδεχόμενα. Είτε κάποιο τρίτο πρόσωπο να δολοφόνησε και τους δύο, είτε ο 36χρονος να πυροβόλησε τη μητέρα του και στη συνέχεια να έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Η καραμπίνα βρέθηκε σε μακρινή απόσταση από τα δύο άψυχα σώματα και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή πρώτα έπεσε νεκρή η 63χρονη. Μέχρι στιγμής, το επικρατέστερο σενάριο για την αστυνομία είναι ο γιος να δολοφόνησε τη μητέρα του, να αυτοτραυματίστηκε και μετά να σύρθηκε μέχρι το δωμάτιο όπου και άφησε τη τελευταία του πνοή.

36χρονος

Ο 36χρονος που βρέθηκε νεκρός

Ωστόσο, η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας δεν έχει αποκλειστεί πλήρως, καθώς το διαμέρισμα είχε εικόνα αναστάτωσης και η πίσω πόρτα ήταν ξεκλείδωτη, αν και δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης ή διάρρηξης, ενώ από το σπίτι δεν έλειπαν τιμαλφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι γείτονας έκανε λόγο για έναν μυστηριώδη άνδρα που κινούνταν περίεργα στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμενε η οικογένεια.

36χρονος

Ο 36χρονος που βρέθηκε νεκρός

Στο ίδιο κτίριο αλλά στον πρώτο όροφο έμενε η μητέρα της 63χρονης και γιαγιά του 36χρονου. Είχε να μιλήσει με την κόρη της (που έμενε στον τρίτο όροφο) και τον εγγονό της (που έμενε στον δεύτερο) από την Πέμπτη και ήταν εκείνη που ειδοποίησε κλειδαρά προκειμένου να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος, με τους αστυνομικούς να αντικρίζουν το μακάβριο εύρημα.

Το διπλό φονικό φαίνεται να τελέστηκε πέντε μέρες νωρίτερα και η απουσία των συγγενών της σε συνδυασμό με τη δυσοσμία ανησύχησε την ηλικιωμένη γυναίκα.

Ηλιούπολη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνδρας της 63χρονης δεν βρίσκεται στη ζωή και σύμφωνα με πληροφορίες είχε στην κατοχή του μία καραμπίνα, η οποία και χρησιμοποιήθηκε για το έγκλημα.

Πηγή:https://www.thetoc.gr/