ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Πάνω από ένα 1.200.000 ευρώ, οι απευθείας Αναθέσεις στον ΕΔΣΝΑ, από τον Βασίλη Κόκκαλη “πολιτικό” αντίγραφο του Γιώργου Πατούλη. Τα σκάνδαλα  συνεχίζονται ,που στο  διοικητικό συμβούλιο είναι και ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βαγγέλης Μπουρνούς

Πάνω από ένα 1.200.000 ευρώ, οι απευθείας Αναθέσεις στον ΕΔΣΝΑ, από τον Βασίλη Κόκκαλη “πολιτικό” αντίγραφο του Γιώργου Πατούλη. Τα σκάνδαλα συνεχίζονται ,που στο διοικητικό συμβούλιο είναι και ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βαγγέλης Μπουρνούς

Η πολιτική κατάρρευση του Γιώργου Πατούλη, θα είναι ακριβώς η ίδια με τις στάχτες  που άφησαν οι φωτιές του καλοκαιριού, στην Περιφέρεια Αττικής.

Και το λέμε αυτό γιατί ύστερα από το σκάνδαλο των απευθείας αναθέσεων των μοριακών τεστ πάνω από 400.000 ευρώ, έρχεται και άλλο ένα σκάνδαλο  στον ΕΔΣΝΑ

Εκεί που  πρόεδρος είναι ο κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος έχει αναλάβει τη διαχείριση των απορριμμάτων, όλης της Αττικής διαχειριζόμενος βέβαια πολλές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. 

Προφανώς ο κ. Κόκκαλης σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, έχει στολίσει το γραφείο του  με ένα ζωγραφικό πορτρέτο του περιφερειάρχη, που απεικονίζεται ο κ. Πατούλης να στηρίζεται σε μία πολυθρόνα αξίας 20.000 ευρώ. 

Ο κύριος Κόκκαλης έχει δώσει τον τελευταίο χρόνο πάνω από 1.200.000 ευρώ,  σε απευθείας Αναθέσεις.

Χορός αδιαφανών ενεργειών, που μπορεί να ζημιώνουν τη  περιφέρεια με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, φαίνεται πως έχει στηθεί, είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω σκοπιμότητας και επιχειρείται προφανώς –σε αρκετές περιπτώσεις– επιτυγχάνεται η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος. 

Αναθέσεις περίεργες και σκανδαλώδεις, που θα μπορούσε και κάποιος να πει, ότι «αναδύουν» την ίδια μπόχα με την  χωματερή.  Απευθείας αναθέσεις, που φέρουν «φαρδιά πλατιά» την υπογραφή, του προέδρου του ΕΔΣΝΑ Βασίλη Κόκκαλη.

Κύριε Κοκκάλη ξεχνάτε ότι διαχειρίζεσαι δημόσιο χρήμα και όχι δικό σας και θα έπρεπε να ήσασταν πολύ πιο προσεκτικός.

Όπως  όμως βλέπουμε, στο διοικητικό συμβούλιο υπάρχουν και δύο άτομα από την Ανατολική Αττική, ο κ. Γιάννης Σμέρος περιφερειακός σύμβουλος και ο κ. Βαγγέλης Μπουρνούς δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, οι οποίοι το έχουν ψηφίσει το θέμα αυτό.

Δηλαδή κ. Μπουρνούς και κ. Σμέρο συμφωνείτε και εσείς με αυτή την πρακτική;

Οι ευθύνες του δίδυμου Πατούλη-Κόκκαλη στην εγκληματική διαχείριση, των οικονομικών της περιφέρειας, αλλά και στην κατασπατάληση δημοσίου χρήματος είναι τεράστιες.

Ο Εισαγγελέας ακούει; Γιατί αν δεν ακούει εμείς θα φροντίσουμε να  φτάσει στα χέρια του όλος ο φάκελος του  ΕΣΔΝΑ. 

Τέλος, πέρα από την έρευνα και  το ρεπορτάζ που κάνουμε για την ανάδειξη των  θεμάτων, σε καμία περίπτωση δεν  καταδικάζουμε κάποιον. 

Αυτό είναι δουλειά της Εισαγγελικής Αρχής, Ελεγκτικού Συνεδρίου, και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Επειδή όμως συμβαίνουν κι άλλα, ακόμα πιο σοβαρά θέματα στον ΕΔΣΝΑ, θα επανέλθουμε σύντομα με άλλο ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.