ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα δώσει το «παρόν» στο ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Λύσης» στον Β2' Δυτικό Τομέα Αθηνών ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Σπίνος - Μια συνέντευξη που τα ξεκαθαρίζει όλα!

Διαβάσαμε πριν λίγες μέρες σε site και γνωστές παραπολιτικές στήλες την συγκρότηση των ψηφοδελτίων της που ετοιμάζει η «Ελληνική Λύση».

Ανάμεσα στα ονόματα είδαμε και τον γνωστό δημοσιογράφο Σπίνο Άρη όπου σύμφωνα με πληροφορίες των δημοσιευμάτων αυτών είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Β2’ του Δυτικού Τομέα Αθήνας.

Ομολογουμένως πρόκειται για μια «δυνατή» επιλογή του Κυριάκου Βελόπουλου που θα δυναμώσει τα μέγιστα την εκλογική μάχη που θα δώσει το κόμμα του στην περιφέρεια αυτή.

Αποφασίσαμε να συναντήσουμε τον καλό συνάδελφο και να τον ρωτήσουμε λίγα πράγματα για την υποψηφιότητα του.

Ερώτηση: Τελικά υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα όπως διαβάσαμε;

Απάντηση: Όπως γνωρίζεται οι επίσημες υποψηφιότητες από την «Ελληνική Λύση» δεν έχουν ανακοινωθεί. Η πρόθεση μου είναι να είμαι υποψήφιος στο Β2’ Δυτικό Τομέα Αθηνών. Το έχω ζητήσει από την επιτροπή επιλογής υποψηφιοτήτων και πιστεύω ότι με την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος για όλους τους υποψήφιους θα με δείτε σε αυτήν την ανακοίνωση.

Ερώτηση: Γιατί στον Δυτικό Τομέα και γιατί με την «Ελληνική Λύση» ;

Απάντηση: Στους δήμους αυτής της εκλογικής περιφέρειας έζησα τα πιο σημαντικά χρόνια της ζωής μου. Εδώ ερωτεύτηκα, εδώ έχω τους φίλους μου. Να σας πω και κάτι προσωπικό. Η Πετρούπολη μου «γνώρισε» την σύζυγο μου που μου «χάρισε» 3 υπέροχα παιδιά. Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα των δήμων αφού έχω περπατήσει κάθε σοκάκι και γωνιά τους. Η επιλογή μου να ενταχθώ στην κοινή προσπάθεια του Κυριάκου Βελόπουλου έχει 2 βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι γνωρίζω το ήθος, την εργατικότητα και το όραμα του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» για την πατρίδα μας, τουλάχιστον 20 χρόνια που με τιμάει με την φιλία του. Είναι αληθινός, δεν υποκρίνεται και πιστεύει κάθε λέξη που λέει. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι αποτελεί για εμένα πεποίθηση πως το πολιτικό σύστημα των κομμάτων εξουσίας θέλει ξερίζωμα εκ θεμελίων. Δεν μπορούν πλέον να προσφέρουν τίποτα και σε κανέναν. Η «Ελληνική Λύση» είναι η μοναδική πατριωτική επιλογή που θα μπορούσα να κάνω έχοντας την επιθυμία να προσφέρω και εγώ, ότι μπορώ, για να πάρουμε πίσω την Ελλάδα που μας έκλεψαν.

Ερώτηση: Σας παρακολουθούμε πολύ συχνά στο Alert και σας ακούμε στο Focus FM να είστε ιδιαίτερα καυστικός απέναντι στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό. Μήπως πολλές φορές τον αδικείται ;

Απάντηση: Θεωρώ ακράδαντα ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση παρά μόνο μια ολιγομελή παρέα με φίλους και συγγενείς που έχει έναν επικεφαλής. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κανείς δεν «αναπνέει» στο Υπουργικό Συμβούλιο αν δεν έχει την έγκριση αυτής της παρέας. Θεωρώ επίσης ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν μία μελανή σελίδα στην ιστορία του τόπου μας. Θα παλέψω για να μην υπάρξει ποτέ περίπτωση ξανά να τους συναντήσουμε στα ηνία της εξουσίας. Η παρέα Μητσοτάκη όμως σε πολλά ζητήματα τους έχει ξεπεράσει και φρονώ ότι θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ποινική δικαιοσύνη για πολλούς και διάφορους λόγους.

Στην ολιγόλεπτη κουβέντα μας με τον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο βάλαμε «άνω τελεία» και υποσχεθήκαμε αμφότεροι να ξανασυναντηθούμε πολύ σύντομα.